Keistad Fietsfestival op 20 augustus

Scherm­afbeelding 2023-07-17 om 13.39.04
image

De zesde editie van het Keistad Fietsfestival brandt binnenkort los: op zondag 20 augustus op de Rubensbaan (aan de Rubensstraat) in Amersfoort. Met ook dit jaar een geweldig programma.

Behalve dat je mee kunt doen aan verschillende (sportieve of recreatieve) fietstochten, is er aan de Rubensstraat van alles te doen: voor jou (Fietsfun), voor kinderen (Kids Actief), fietscultuur, verschillende workshops en de Bike Bazaar voor lekker eten en drinken.

De Afdeling Amersfoort staat er met een infostand. We zijn benieuwd naar je fietservaringen! Ook kun je bij ons je eigen Tour de France fietsen, zie de foto.

Vast onderdeel is de Critical Mass: een bonte fietsoptocht van ongeveer 10 kilometer waarmee we ons willen laten zien als fietsers. Daar moet je als fietser gewoon bij zijn, zeker als lid van de Fietsersbond! Vertrek om 13:00 uur vanaf het festivalterrein. Leuk!

Categorieën